Dakisolatie & zolderisolatie regio Gent & Gentbrugge

Dakisolatie regio Gent & Gentbrugge

Wilt u uw dak isoleren in regio Gent, Gentbrugge of omstreken? Een goede isolatie van uw woning begint bij een deftige dakisolatie. Het isoleren van uw dak zorgt ervoor dat de temperatuur in de hele woning aangenamer zal zijn. Warmte stijgt namelijk en zonder een goede dakisolatie verliest u zo’n 25% warmte.

Dakisolatie hoeft ook niet duur te zijn. De Vlaamse Overheid wil dat elk dak geïsoleerd wordt en hierdoor kan u dus in aanmerking komen voor premies van de Vlaamse Overheid en een eventuele belastingvermindering. Kijk dit gerust hier even na.

Een belangrijke voorwaarde is dat u uw dakisolatie laat plaatsen door een erkend aannemer zoals VP Construct.

Zolderisolatie regio Gent & Gentbrugge

Als u uw zolder niet gebruikt als leefruimte kan u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te laten isoleren. Het isoleren gaat sneller en er is minder isolatiemateriaal voor nodig.

De premies waarvoor u in aanmerking komt voor dakisolatie, krijgt u doorgaans ook voor zoldervloerisolatie. Zo kan je tot maar liefst 50% van je factuur terugkrijgen.

Plant u isolatiewerken regio Gent? Wij werken in Gent, Gentbrugge & omgeving: Ledeberg, Destelbergen, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Melle, Laarne, Lede, Berlare, Wetteren, Merelbeke, Deinze, Sint-Martens-Latem, ..

Vragen?

Vul hieronder ons contactformulier in of bel ons even op 0474 22 70 35 (zaakvoerder Patrick Verlie).