top of page
Isolatiewerken

Professionele dakisolatie en zolderisolatie in Gent en omstreken

VERSCHILLENDE SOORTEN ISOLATIE

Het is algemeen geweten dat u makkelijk 30 % van de warmte in huis verliest als uw dak niet goed geïsoleerd is. En dat heeft een rechtstreekse invloed op uw energiefactuur. U hebt er dus alle belang bij om uw zolder en dak te isoleren. Gebruikt u de zolder niet als supplementaire leefruimte, dan zou u ervoor kunnen opteren om enkel de zoldervloer te isoleren. Maakt u onder het dak een extra slaapkamer of hobbykamer, dan is isoleren natuurlijk echt wel nodig.


V.P. Construct legt alle isolatiematerialen. We zetten graag alle mogelijkheden op een rijtje zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Er bestaan minerale isolatiematerialen en kunststofisolatie. Tot de eerste categorie behoren glaswol en rotswol die beide in panden gelegd worden op hellende daken. Daarnaast kan glaswol ook tussen de balken gespoten worden. Kunststofisolatie komt in aanmerking voor zowel platte als hellende daken. Het gaat hier over een chemisch hardschuim dat verwerkt wordt tot PUR- en PIR-isolatieplaten. PUR heeft bovendien de eigenschap dat het ook kan gespoten worden, terwijl PIR door zijn hardheid ook ideaal is om een zoldervloer te isoleren. Opties genoeg dus! Onze dakspecialisten leggen graag uit welke oplossing voor u de beste is.

Isolatiewerken
Dakwerken

OVERWEEGT U DE ISOLATIE VAN UW DAK EN/OF ZOLDER? EN WOONT U IN GENTBRUGGE, LEDEBERG, DESTELBERGEN, MARIAKERKE, DRONGEN, WONDELGEM, MELLE, LAARNE, LEDE, BERLARE, WETTEREN, MERELBEKE, DEINZE, SINT-MARTENS-LATEM?

BEL OF MAIL ONS DAN VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE. WIJ GEVEN U MET PLEZIER DESKUNDIG ADVIES EN EEN GEDETAILLEERDE OFFERTE.
Zoldervloerisolatie

ISOLATIEPREMIES VAN DE OVERHEID

Van overheidswege wordt hoe langer hoe meer aangedrongen op een verantwoord energieverbruik. Bij nieuwbouw bestaat er al enige tijd een verplichting tot isoleren die overigens alsmaar strenger wordt. Maar ook voor bestaande woningen wordt het interessant want de Vlaamse overheid komt huiseigenaars tegemoet om de pil te verzachten. Zij heeft namelijk premies voor dak- en zoldervloerisolatie in het leven geroepen om de investering ietwat te drukken. Op korte termijn recupereert u zo een deel van uw investering en op langere termijn is het voordeel van isoleren merkbaar aan de daling van uw energiefactuur. De enige voorwaarde is evenwel dat de werken uitgevoerd worden door een erkende aannemer. Zoals V.P. Construct uit Gentbrugge-Ledeberg.

bottom of page