top of page
Dakwerken

Dakwerken van A tot Z in Gentbrugge en Groot Gent

VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Als ervaren dakwerker staat Patrick Verlie samen met zijn medewerkers garant voor een perfect dak boven uw hoofd.

Of het nu gaat over een nieuw te bouwen woning of een renovatieproject, u kunt al uw dakwerken met een gerust gemoed aan ons bedrijf toevertrouwen. Want we hebben alle knowhow in huis.


Zo leggen wij nieuwe platte en hellende daken. We staan in voor de dakconstructie en voeren alle daktimmerwerken uit. Ook als het een complexere dakstructuur betreft.

Denk bijvoorbeeld aan dakkapellen of dakkoepels. We steken ook Velux-ramen als u dat wenst.


Voor de dakbedekking van platte daken werken we met roofing en EPDM, twee materialen die een lange levensduur van uw dak verzekeren. En zeker als ze door onze specialisten gelegd worden want daarop komt het wel degelijk aan. We zorgen voor een feilloze overlapping van de naden en dakrandafwerking om waterinfiltratie te voorkomen.


Voor hellende daken hebt u dan weer de keuze tussen dakpannen, kunst- en natuurleien. We adviseren u graag over kleur, model en afmeting in functie van de stijl van uw huis.

roofing en EPDM
Dakwerken

DIT STAAT DUS VAST:
HEBT EEN BEKWAME DAKWERKER NODIG IN HET GENTSE OF VERDER,
VAN MELLE TOT LEDE, VAN DEINZE TOT DRONGEN, AARZEL NIET OM EEN BEROEP TE DOEN OP V.P. CONSTRUCT UIT GENTBRUGGE.

BEL ONS OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE.
Lood- en zinkwerken

INCLUSIEF DAKHERSTELLINGEN EN ZINKWERKEN

Een dak is één ding; de afvoer van het regenwater is even belangrijk. Wij doen ook alle koper-, lood- en zinkwerken.

Zo hangen we de dakgoten van uw voorkeur – hang- of bakgoten – in het materiaal van uw keuze: aluminium, inox, koper, pvc of zink. Vraag ons gerust meer uitleg over de eigenschappen en de prijs van elk materiaal; vooral voor dat laatste is er een wezenlijk verschil tussen alle opties. Uiteraard plaatsen we eveneens de regenafvoerpijpen.


Al is een dak nog zo goed gelegd, toch is het raadzaam om het regelmatig te controleren. Én om onmiddellijk tot actie over te gaan als u schade, een lek of een ander mankement vaststelt. De bekwame dakwerkers van V.P. Construct komen zo snel mogelijk tussenbeide om de nodige reparaties aan uw dak uit te voeren.

bottom of page