Isolatiewerken Gent

Isolatiewerken Gent: dakisolatie & zolderisolatie


Op zoek naar een aannemer voor isolatiewerken regio Gent? Wij isoleren uw dak en zolder.

Dakisolatie Gent

Een goede isolatie van uw woning in Gent begint bij een deftige dakisolatie. Het isoleren van uw dak zorgt ervoor dat de temperatuur in de hele woning aangenamer zal zijn. Warmte stijgt namelijk en zonder een goede dakisolatie verliest u zo’n 25% warmte.

Dakisolatie laten plaatsen Gent

Dakisolatie laten plaatsen in Gent hoeft ook niet duur te zijn. De Vlaamse Overheid wil dat elk dak geïsoleerd wordt en hierdoor kan u dus in aanmerking komen voor premies van de Vlaamse Overheid en een eventuele belastingvermindering. Kijk dit gerust hier even na.

Een belangrijke voorwaarde om te voldoen aan dakisolatie premies in Gent is dat u uw dakisolatie laat plaatsen door een erkend aannemer

Zolderisolatie Gent

Zolderisolatie laten plaatsen regio Gent? Als u uw zolder niet gebruikt als leefruimte kan u er ook voor kiezen om uw zoldervloer te laten isoleren. Het isoleren gaat sneller en er is minder isolatiemateriaal voor nodig.

De premies waarvoor u in aanmerking komt voor dakisolatie, krijgt u doorgaans ook voor zolderisolatie. Zo kan je tot maar liefst 50% van je factuur terugkrijgen.

Zolderisolatie is een zeer efficiënte en betaalbare manier om je woning beter te isoleren. Daarnaast zorgt zolderisolatie uiteraard ook voor een verlaging van uw energiefactuur en aangenamer wooncomfort.

Vragen?

Vul hieronder ons contactformulier in of bel ons even op 0474 22 70 35 (zaakvoerder Patrick Verlie).